Over Ons

Over Concert-Nederland.nl

Concert-Nederland.nl is één van de grootste ticketvergelijkers van Nederland, gespecialiseerd in het vergelijken van tickets voor populaire en uitverkochte concerten en evenementen in Nederland. Concert-Nederland.nl is een initiatief van RB Internet Concepts.


Wat wij doen

Concert-Nederland.nl vergelijkt tickets voor populaire en uitverkochte concerten en evenementen in Nederland van verschillende ticketaanbieders. Deze aanbieders zijn door ons geselecteerd op prijs/aanbod verhouding, zodat u bij ons altijd het voordeligste uit bent. Wij verkopen zelf geen tickets maar verwijzen u door naar de bij ons aangesloten ticketaanbieders.


Onvolledige en/of onjuiste informatie

De informatie die wij op deze website tonen wordt verstrekt door de verschillende ticketaanbieders. Wij zijn dus compleet afhankelijk van deze informatie. Het kan echter wel eens voorkomen dat de door ons getoonde informatie onvolledig en/of onjuist is. Wij proberen te allen tijde de informatie up-to-date te houden. Aansprakelijkheid voor onvolledige en/of onjuiste informatie ten opzichte van de desbetreffende ticketaanbieder sluiten wij uit.


Wij verkopen zelf geen tickets

Concert-Nederland.nl is een vergelijkingswebsite die alleen maar de tickets laat zien van de bij ons aangesloten ticketaanbieders. Bij ons kunt u dus niet terecht voor vragen over bijvoorbeeld betalingen en leveringen. Hiervoor zult u contact moeten opnemen met de desbetreffende ticketaanbieder. Voor opmerkingen en/of overige vragen kunt u bij ons natuurlijk wel terecht. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen met behulp van het of via e-mailadres: .
Copyright © 2022 Concert-Nederland.nl | Onderdeel van RB Internet Concepts