PartnersConcert-Nederland.nl werkt op dit moment samen met de hieronder genoemde aanbieders. Wij hebben deze aanbieders voor u geselecteerd op prijs/aanbod verhouding zodat u bij ons altijd het voordeligste uit bent!

4ALLtickets

4ALLtickets is gespecialiseerd in het aanbieden van tickets voor 'uitverkochte' en populaire (sport) evenementen en concerten en tickets voor premium plaatsen die doorgaans moeilijk te verkrijgen zijn. Zo probeert 4ALLtickets u de mogelijkheid te geven die tickets te bemachtigen voor u favoriete concert, sportwedstrijd of andere voor u interessante evenementen. Door de opgebouwde contacten die zich uitbreiden in heel Europa en klanten vanuit de hele wereld is 4ALLtickets een betrouwbare plaats om uw tickets te kopen.


Rang1Tickets

Rang1Tickets is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets. Rang1Tickets is een webshop in Nederland waar consumenten kaarten kunnen kopen, extra kaartjes kunnen bijkopen en hun tickets kunnen verkopen als ze verhinderd zijn. Rang1Tickets is lid van de branchevereniging EUSTA (the European Union Secondary Ticketing Asscociation).


Seatwave

Seatwave is een professionele wederverkoper waar fans tickets voor concerten, theater, sport en evenementen kunnen kopen en verkopen. De oprichters waren van mening dat het simpel en veilig moet zijn om aan tickets te komen. Op het moment dat het concert of evenement bij de concurrenten al lang en breed is uitverkocht, heb je bij Seatwave grote kans dat de tickets nog beschikbaar zijn.


TicketTribune

TicketTribune is een professionele wederverkoper van tickets en is gespecialiseerd in de wederverkoop van (uitverkochte) concerten en evenementen. TicketTribune biedt tickets aan voor sportwedstrijden, concerten, evenementen, toneel-, musical- en cabaretvoorstellingen. De kaarten worden ingekocht via door haar erkende handelaren en leveranciers. Ook koopt TicketTribune kaarten van particulieren, zoals u.


TopTicketshop

TopTicketshop is er voor de echte fans. TopTicketshop is gespecialiseerd in het aanbieden van moeilijk te krijgen tickets en koopt tickets bij consumenten die verhinderd zijn en bij een netwerk van betrouwbare ticketaanbieders. Zo kan TopTicketshop een breed aanbod aan tickets aanbieden en heeft TopTicketshop dikwijls goede plaatsen in de verschillende zalen en stadions. Deze tickets kunnen vaak nog aangeboden worden als het evenement bij concurrenten al lang en breed is uitverkocht.


Viagogo

Viagogo is 's werelds grootste ticketmarktplaats met lokale taal websites in meer dan 50 landen. Viagogo biedt een veilig online uitwisselingsplatform dat mensen in staat stelt om kaarten te kopen en te verkopen voor live sport- en entertainmentevenementen, zelfs als ze aan de kassa uitverkocht zijn.
Copyright © 2022 Concert-Nederland.nl | Onderdeel van RB Internet Concepts